Välkommen till min nya hemsida. Det var alldeles för länge sen jag uppdaterade hemsidan, men nu är den uppfräschad med massor av nya foton.

Kika gärna runt på mina bilder och om du gillar det du ser är du varmt välkommen att höra av dig och boka en fotografering!

Bilden ovan har förresten inte jag tagit, utan den är tagen av den duktiga – och väldigt roliga – fotografen Juliana Wiklund.

Jag älskar att ha fina bilderna på familjen. Flera av bilderna som Juliana tagit på oss sitter på väggen så jag alltid ser dem och de där dagarna när ungarna är heeelt omöjliga (jo, sånt händer) kan jag titta på fotona på oss och tänka på att vi faktiskt älskar varandra mest av allt.

Se till att du också får er kärlek och glädje på bild! Och njut av bilderna av er varje dag.

DELA GÄRNA!
KOMMENTARER

© 2018 VICTORIA HENRIKSSON