Minnen från er dagKärlek. Närhet. Glädje.

Grattis till det stundande bröllopet! Vilka är ni? Är ni spralliga? Blyga? Kramiga? Fnissiga? När jag fotograferar dig och din kärlek på er bröllopsdag vill jag att fotograferingen ska kännas avslappnad så att ni kan vara er själva. Och så ska vi ha kul såklart! Bilderna på er ska kännas naturliga och vara fyllda med glädje, närhet och kärlek.

Er stora dag

Porträttfotograferingen får bli en mysig stund under er stora och säkert rätt pirriga dag. Ni kommer att få kramas, pussas och skratta tillsammans. Om ni har barn ser vi såklart till att ta bilder med dem också så ni får foton på hela familjen tillsammans.

När det är dags för vigsel, mingel och fest dokumenterar jag er och det som händer runt omkring er. Ni kommer få massor av härliga bilder som ni kan njuta av i många år framåt.

De allra bästa bilderna samlar jag i ett vackert bröllopsalbum som ni kan bläddra i och njuta av långt efter er bröllopsdag.

Vad kostar det?

Mitt minsta bröllopspaket är på 1,5 timme och kostar 9500 kronor. Ett album med era vackra bilder, samt alla bilder i högupplöst format ingår i priset.

Läs mer om övriga bröllopspaket och vad som ingår i priset (pdf)

Boka er fotografering

Är du intresserad av en bröllopsfotografering med mig? Vad kul! Skicka ett mejl till info@victoriahenriksson.se så kan jag berätta mera!

Berätta gärna lite om er och ert bröllop i mejlet. Glöm inte att berätta vilket datum ni gifter er och var bröllopet är. Jag tar främst uppdrag som bröllopsfotograf i Södermanland, men även i Stockholmsområdet.