Bilder på er familjGlädje. Bus. Kärlek.

Hur är er familj? Busig? Kramig? Fnissig? Det ska såklart synas på era familjebilder! När jag fotograferar blir det inga stela uppställningar och framtvingade leenden. Istället gör jag fotograferingen till en rolig stund med lek och bus så att hela familjen tycker att det är kul att bli fotograferade. Målet är att mina bilder ska kännas naturliga och vara fyllda med glädje, bus och kärlek.

Era minnen

Jag fotograferar nästan alltid utomhus eftersom det då blir enkelt att busa och leka tillsammans. Det blir såklart foton på varje barn för sig och massor av charmiga syskonbilder och framför allt tar jag många bilder på er familj tillsammans. Även om ni inte tänker på det idag så är det just bilder på hela familjen som kommer vara viktigast för era barn i framtiden.

Och ärligt talat, de där dagarna när ungarna bara kivas och man funderar på om man ska lägga ut dem på Blocket, så är det underbart att ha bilder på väggen som visar syskonen eller hela familjen som skrattar tillsammans. Då kan man snegla på de där tavlorna och känna att vi faktiskt älskar varandra mest av allt.

Se till att även du får er kärlek på bild. Och njut av den bilden av er kärlek och er familj varje dag.

Vad kostar det?

Fotograferingen tar ungefär en timme och kostar 1000 kronor. Fotograferingsavgiften betalas i samband med bokning.

Cirka två veckor efter er fotografering får ni se era bilder under en personlig bildvisning eller i ett webbgalleri. Jag hjälper er att välja ut de allra bästa bilderna och ger er tips om hur era favoritbilder kan samlas i en vacker fotobok eller bli fina tavlor att pryda ert hem med. Ni kan även välja att beställa bilderna som digitala filer.

Prisexempel:
10 högupplösta bilder 2500 kronor.
Tavlor från 1000 kronor.
Exklusiv fotobok med linneomslag från 2800 kronor.

Kontakta mig för en komplett prislista!

Boka er fotografering

Är du intresserad av en fotografering? Vad kul! Skicka ett mejl till info@victoriahenriksson.se. Berätta gärna lite om er familj, till exempel vad ni tycker om att göra och hur gamla barnen är.

Fundera gärna innan fotograferingen på hur ni vill ha era bilder – såväl idag som om 10-15 år. Kanske en eller flera fina tavlor att pryda ert hem med? Eller en fotobok att bläddra i och ha som minne? Många av mina kunder väljer att köpa tavlor eller en fotobok kombinerat med digitala filer.