fbpx

En fredag i juni gifte sig Linnea och Magnus i hemlighet hemma i trädgården i Eskilstuna. De enda på plats, förutom barnen och vigselförrättaren, var två grannar som vittnen – och så jag, bröllopsfotografen. Det var en kort och enkel ceremoni, men det gjorde defintivt inte det hela mindre stämningsfullt.

Efter vigseln sa vi hej då till vigselförrättaren och vittnena och gick till en skogsglänta i närheten där vi busade tillsammans medan jag fotograferade familjebilder. Sedan fick barnen springa omkring och leka medan de nygifta fick en stund för sig själva och jag kunde ta några porträttbilder på bara dem.

Ett underbart charmigt och avslappnat bröllop!

Mer om bröllopsfotografering
Vill ni se bilder från fler borgerliga bröllop? Kika på Josefins och Andreas bröllop i Strängnäs.
Är ni intresserade av att anlita mig som er bröllopsfotograf? Mina priser för bröllopsfotografering.

bröllopsfotograf eskilstuna borgerlig vigsel eskilstuna borgerlig vigsel eskilstuna borgerlig vigsel eskilstuna borgerlig vigsel eskilstuna borgerlig vigsel eskilstuna bröllopsfotograf eskilstuna bröllopsfotograf eskilstuna bröllopsfotograf eskilstuna bröllopsfotograf eskilstunaborgerlig vigsel eskilstuna bröllopsfotograf eskilstuna borgerlig vigselbröllopsfotograf eskilstunabröllopsfotograf eskilstuna

DELA GÄRNA!
KOMMENTARER

© 2019 VICTORIA HENRIKSSON