fbpx

“Det går ju knappt att beskriva hur glada och nöjda vi var med vår bröllopsdag. Det förväntansfulla pirret, vår familj och våra vänners leenden, solen som strålade, Callanderska gårdens trädgård i full blom – vad mer kunde vi begära? Victoria fångade verkligen den fantastiska känslan som infann sig under dagen och vi är så nöjda över att vi valde just henne som vår bröllopsfotograf.”

När jag pratade med Ebba och Jonatan innan deras stora dag sa de att de hoppades på ett avslappnat och enkelt, men ändå fint och glädjefyllt bröllop. Och det var precis så det blev! Deras bröllop kändes underbart personligt, allt från blommorna i brudbuketten som var plockade i Ebbas mammas trädgård utanför Mariefred, till ingångsmusiken Genom Eld av Oskar Linnros.

Det här härliga och avslappnade paret fick verkligen en perfekt bröllopsdag. Sol från en blå himmel, glada bröllopsgäster och massor av kärlek.

Plats för boende och förberedelser: Gripsholms värdshus
Plats för porträttfotografering: Omgivningarna kring Gripsholms slott
Plats för vigsel: Callanderska gårdens trädgård
Mingel och bröllopsfest: Slottspaviljongen

bröllopsfotograf södermanlandbröllopsfotograf södermanlandbröllopsfotograf södermanland  bröllopsfotograf södermanland bröllopsfotograf södermanland bröllopsfotograf södermanland bröllopsfotograf södermanlandbröllopsfotograf södermanlandbröllop fotograf sörmlandbröllop fotograf sörmlandbröllop fotograf sörmlandbröllop fotograf sörmland bröllop fotograf sörmlandbröllop fotograf strängnäs bröllop fotograf strängnäs bröllop fotograf strängnäs

DELA GÄRNA!
KOMMENTARER

© 2019 VICTORIA HENRIKSSON