fbpx

Plats för vigsel och bröllopsfest: Strand, Eskilstuna

Den varmaste soligaste sommardagen i juli tog jag bilen till Strands gård på landet mellan Strängnäs och Eskilstuna. Det var dags för Alexandras och Rickards bröllop!

Vigseln var vid vattnet utanför Strands gård. Jag älskar verkligen utomhusbröllop. Det känns som om ceremonin blir lite mer avslappnad men fortfarande högtidlig. När omgivningarna dessutom är så vackra som vid Strand så är det ett sant nöje att vara bröllopsfotograf.

Efter vigseln fick de solvarma gästerna svalka sig med skugga och champagne medan vi smet iväg och fotograferade det nygifta parets bröllopsporträtt. Under vår provfotografering hade vi hittat massor av fina miljöer i närheten som vi kunde promenera mellan. Vi fick massor av fina bilder på brudparet innan det var dags att gå tillbaka till gästerna och sätta igång bröllopsfesten.

Jag kan verkligen rekommendera Strand som plats för bröllop!

Mer om bröllop
Vill du se bilder på fler utomhusvigslar? Kika på Linneas och Magnus hemliga bröllop.
Söker du efter en bra bröllopsfotograf? Mina priser för bröllopsfotografering.

 

bröllopsfotograf sörmland eskilstuna
bröllopsfotograf sörmland eskilstuna
bröllopsfotograf sörmland eskilstuna
bröllopsfotograf sörmland eskilstuna
bröllop strands gård bröllop strands gård
bröllop strands gård bröllop strands gård
bröllop strand bröllop strand
bröllopsfotograf eskilstuna bröllopsfotograf eskilstuna bröllopsfotograf eskilstuna bröllopsfotograf eskilstuna bröllopsfotograf eskilstunabröllop strand eskilstuna bröllop strand eskilstuna

DELA GÄRNA!
KOMMENTARER

[…] om bröllop Vill du se fler bröllop i Eskilstuna? Kika på Alexandra och Rickards utomhusvigsel på Strands gård. Är du nyfiken på pris för bröllopsfotograf? Mina priser för […]

© 2019 VICTORIA HENRIKSSON