fbpx

utomhusbrollop bröllopsfotograf sörmland

I fredags bokade jag in fotografering av ännu ett bröllop i Strängnäs i sommar. Det är en väldigt mysigt par och de har valt en fantastiskt plats för sin utomhusvigsel, så det kommer garanterat bli vackra bilder!

I helgen träffade jag även ett gulligt par som planerar bröllop i höst, så nu håller jag tummarna för att de väljer mig som sin bröllopsfotograf.

Jag erbjuder alla brudpar som vill en möjlighet att först träffa mig på ett förutsättningslöst möte så att jag kan berätta om hur jag jobbar, visa bilder och höra mer om vilka förväntningar de har. På så sätt får de möjlighet att träffa mig och känna efter att jag är rätt bröllopsfotograf för dem.

Det är härligt att det fortsätter trilla in förfrågningar på fotograferingar av bröllop runt om i Sörmland och även i Stockholm. Jag har fortfarande några helger i sommar som är möjliga att boka.

 

DELA GÄRNA!
KOMMENTARER

[…] Mer om bröllop Vill du se bilder på fler utomhusvigslar? Kika på Linneas och Magnus hemliga bröllop. Söker du efter en bra bröllopsfotograf? Mina priser för bröllopsfotografering. […]

© 2018 VICTORIA HENRIKSSON