fbpx
höstbröllop
brollopsfotograf-sormland-mariefred-strangnas-nykvarn
bröllop fotograf eskilstuna strands gård
bröllopsfotograf södermanland
bröllop fotograf mariefred
brollopsfotograf-sodermanland

Bröllopsfotograf i Strängnäs / Mariefred

Söker ni efter en bröllopsfotograf för ert bröllop? Då har ni kommit rätt! Jag utgår från lilla charmiga Mariefred och fotograferar främst bröllop inom Strängnäs kommun.

Grattis till det stundande bröllopet förresten! Vilka är ni? Är ni spralliga? Blyga? Kramiga? Fnissiga? När jag fotograferar dig och din kärlek på er bröllopsdag vill jag att fotograferingen ska kännas avslappnad så att ni kan vara er själva. Och så ska vi ha kul såklart! Bilderna på er ska kännas naturliga och vara fyllda av glädje, närhet och kärlek.

Er stora dag

Porträttfotograferingen får bli en mysig stund under er stora och säkert rätt pirriga dag. Ni kommer att få kramas, pussas och skratta tillsammans. Om ni har barn ser vi såklart till att ta bilder med dem också så ni får foton på hela familjen ihop.

Vad kostar det?

Under säsongen 2021 och 2022 fotograferar jag inte heldagsbröllop utan erbjuder fotografering i 3 timmar eller 1,5 timme.

3 timmar – 12 000 kr

Fotografering av bröllopsporträtt, vigsel och gratulationer.

1,5 timme – 9 000 kr

Fotografering av bröllopsporträtt.

Det här ingår:

Alla era bästa bilder i högupplöst format (cirka 40-50 bilder per timme jag fotograferar). Jag levererar bilderna i färg, samt utvalda bilder i svartvitt.

Webbgalleri med era bilder där ni och era gäster har möjlighet att välja ut bilder som ni vill framkalla och förstora.

Service från bokning till leverans, samt mina noggranna förberedelser.

Boka er bröllopsfotografering

Är ni intresserade av att boka mig som er bröllopsfotograf? Vad kul! Skicka ett mejl till hej@victoriahenriksson.se eller fyll i mitt kontaktformulär så kan jag berätta mera! Berätta gärna lite om er i mejlet. Glöm inte att berätta vilket datum ni gifter er och var bröllopet är. Jag tar främst uppdrag som bröllopsfotograf inom Strängnäs kommun.

© 2021 VICTORIA HENRIKSSON

Bröllopsfotograf i Strängnäs / Mariefred