fbpx
höstbröllop
brollopsfotograf-sormland-mariefred-strangnas-nykvarn
bröllop fotograf eskilstuna strands gård
bröllopsfotograf södermanland
bröllop fotograf mariefred
brollopsfotograf-sodermanland

Bröllopsfotograf i Sörmland

Söker ni efter en bröllopsfotograf? Då har ni kommit rätt! Jag utgår från lilla charmiga Mariefred och fotograferar bröllop i hela Sörmland.

Grattis till det stundande bröllopet förresten! Vilka är ni? Är ni spralliga? Blyga? Kramiga? Fnissiga? När jag fotograferar dig och din kärlek på er bröllopsdag vill jag att fotograferingen ska kännas avslappnad så att ni kan vara er själva. Och så ska vi ha kul såklart! Bilderna på er ska kännas naturliga och vara fyllda av glädje, närhet och kärlek.

Er stora dag

Porträttfotograferingen får bli en mysig stund under er stora och säkert rätt pirriga dag. Ni kommer att få kramas, pussas och skratta tillsammans. Om ni har barn ser vi såklart till att ta bilder med dem också så ni får foton på hela familjen ihop.

Under förberedelser, vigsel, mingel och fest dokumenterar jag er och det som händer runt omkring er. Såväl smått som stort som ni vill minnas från er dag. Ni kommer att få massor av härliga bilder som ni kommer att kunna njuta av långt efter er bröllopsdag!

 

Hur stor del av dagen vill ni dokumentera?

8 timmar – 19 500 kr

Massor av härliga bilder på er och de som är med och firar er under er bröllopsdag. Till exempel kan jag fotografera förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, mingel och början av bröllopsmiddagen med de första talen.

5 timmar – 15 000 kr

Fotografering under 5 sammanhängande timmar, till exempel bilder av er vigsel, gratulationer och kramkalas, samt mingel – och självklart bröllopsporträtt!

3 timmar – 12 000 kr

Fotografering av bröllopsporträtt, vigsel och gratulationer.

Det här ingår:

  • Alla era bästa bilder i högupplöst format (cirka 40-50 bilder per timme jag fotograferar). Jag levererar bilderna i färg, samt utvalda bilder i svartvitt.
  • Webbgalleri med era bilder där ni och era gäster har möjlighet att välja ut bilder som ni vill framkalla och förstora.

Och självklart;
Service från bokning till leverans.
Bokningsmöte hos mig eller via telefon/Skype.
Mina noggranna förberedelser, samt en träff där vi planerar er fotografering och gör en kortare provfotografering.
Mina resor till planeringsmöte och bröllop.

Boka er bröllopsfotografering

Är ni intresserade av att ha med mig som bröllopsfotograf under ert bröllop? Vad kul! Skicka ett mejl till hej@victoriahenriksson.se eller fyll i mitt kontaktformulär så kan jag berätta mera!

Berätta gärna lite om er och ert bröllop i mejlet. Glöm inte att berätta vilket datum ni gifter er och var bröllopet är. Jag tar främst uppdrag som bröllopsfotograf i Sörmland.

© 2020 VICTORIA HENRIKSSON

Bröllopsfotograf i Sörmland