fbpx

Världen är verkligen upp och ner just nu. Men under sådana här oroliga tider så blir jag samtidigt väldigt medveten om vad jag är tacksam över här i livet och vad som är viktigt. Och det är familjen såklart ❤️

Och tänk så underbart det är att jag får vara familjefotograf och få träffa och fotografera en massa fina familjer. För även om mycket i världen stannat upp så erbjuder jag precis som vanligt glada och busiga utomhusfotograferingar för familjen.

Och jag känner att jag gärna vill uppmuntra alla att ta vara på den extra tid många av oss faktiskt får med familjen just nu ❤️ Därför har jag bestämt mig för att ger er alla ett fint erbjudande.

Erbjudande: Under april och maj erbjuder jag halva priset på fotograferingsavgiften på alla fotograferingar på vardagar (ordinarie pris 1000 kronor).

Bilder i form av digitala filer, tavlor eller album köps separat enligt ordinarie prislista.

Vill du boka en fotografering? Fyll i formuläret så hör jag av mig!

Ps. Vill du veta mer om hur det fungerar med familjefotograferingar under Corona-tider?

DELA GÄRNA!
KOMMENTARER

[…] Missa inte mitt erbjudande under april och maj!Halva priset på fotograferingsavgiften på vardagarna (ordinarie pris 1000 kronor). Bilder i form av digitala filer, tavlor eller album […]

© 2019 VICTORIA HENRIKSSON