fbpx
barn-fotograf-mariefred
familjefotograf mariefred nykvarn strängnäs
familjefotograf mariefred
fotograf strängnäs nykvarn södertalje
barn fotograf strängnäs
barnfotograf strängnäs mariefred

Barn- och familjefotograf i Mariefred / Strängnäs

Hur är er familj? Busig? Kramig? Fnissig? Det ska såklart synas på era familjebilder! När jag är er familjefotograf blir det inga stela uppställningar och framtvingade leenden. Istället gör jag er familjefotografering till en stund med både bus och mys så att hela familjen tycker att det är kul att bli fotograferade. Målet är att mina bilder ska kännas naturliga och vara fyllda med glädje, bus och kärlek.

Era minnen

Jag fotograferar oftast utomhus eftersom det då blir enkelt att busa och leka tillsammans. Det blir såklart foton på varje barn för sig och massor av charmiga syskonbilder och framför allt tar jag många bilder på er familj tillsammans. Även om ni kanske inte tänker på det idag så är det just bilderna på hela familjen som kommer vara viktigast för era barn i framtiden.

Och ärligt talat, de där dagarna när ungarna bara kivas och man funderar på om man ska lägga ut dem under “bortskänkes”, så är det underbart att ha bilder på väggen som visar syskonen eller hela familjen som skrattar tillsammans. Då kan man snegla på de där tavlorna och känna att vi faktiskt älskar varandra mest av allt.

Se till att även du får er kärlek på bild. Och njut av den bilden av er kärlek och er familj varje dag.

Hur går en familjefotografering till?

1. Bokning

När ni bestämt er för att ni också vill ha bilder på familjen så hör ni genast av er till mig! Fyll i mitt kontaktformulär (och berätta gärna lite om er själva) så återkommer jag med lediga tider.

2. Förberedelser

I nästa steg kommer jag att vara nyfiken på er familj – vad ni tycker om att göra, hur gamla barnen är, osv… Allt för att fotograferingen ska bli så bra som möjligt. Jag ger er även några tips att tänka på inför er fotografering.

3. Fotografering

När det är dags för er familjefotografering ses vi på en plats i Mariefred eller Strängnäs som ni har valt ut eller som jag har tipsat om – och så busar vi såklart och har kul tillsammans. En fotografering brukar ta cirka 45-60 minuter.

4. Beställning

Ungefär två veckor senare får ni se era bilder. Nu under Corona-tider har jag valt att inte erbjuda bildvisningar, utan ni får istället se bilderna ni kan välja emellan i ett webbgalleri. Om ni är intresserade av tavlor får ni skissexempel på hur bilderna skulle se ut som tavlor hemma på er vägg. Och om ni önskar en fotobok så gör jag förslag på layout!

Vad kostar det?

Fotograferingsavgiften är 1000 kronor. Avgiften betalas i samband med bokning.

Efter fotograferingen väljer ni vilka bilder ni vill beställa och om ni vill köpa bilderna som digitala filer och/eller fotoprodukter. De flesta av mina kunder väljer att beställa tavlor kombinerat med digitala bilder.

Prisexempel: Högupplösta digitala bilder, från 2900 kronor. Tavlor, från 1500 kronor. Fotobok med linneomslag 3900 kronor.

Tavlor Det är klart era bilder ska sitta på väggen! Köp färdiginramat av mig så slipper ni besväret med att förstora och hitta en snygg ram med rätt mått. Eller så struntar ni i ram och väljer den stilrena tavlan “art plate” (ursnygga träplattor!).
fotograf fotobok Fotoböcker Samla era familjeminnen i en vacker fotobok som jag layoutar för er. Layflat-uppslag och linneomslag i valfri färg. Fotoboken trycks på proffs-labb och tillverkningen av boken görs för hand.
fotograf digitala bilder Digitala bilder Vill ni använda bilderna till mer? Köp dem som högupplösta digitala filer.

Boka er familjefotografering

Är ni intresserade av en fotografering? Vad kul! Skicka ett mejl till hej@victoriahenriksson.se eller fyll i mitt kontaktformulär. Berätta gärna lite om er familj.

© 2020 VICTORIA HENRIKSSON

Familjefotograf i Mariefred / Strängnäs