fbpx
barn-fotograf-mariefred-strangnas-nykvarn-2
barn-fotograf-mariefred-strangnas-nykvarn-1
familj-fotograf-mariefred-strangnas-nykvarn-1
familj-fotograf-mariefred-strangnas-nykvarn-3
familj-fotograf-mariefred-strangnas-nykvarn-2
barn-fotograf-mariefred-strangnas-nykvarn-3

Familjefotograf i Mariefred / Strängnäs

Hur är er familj? Busig? Kramig? Fnissig? Det ska såklart synas på era familjebilder! När jag är er familjefotograf blir det inga stela uppställningar och framtvingade leenden. Istället gör jag er familjefotografering till en rolig stund med lek och bus så att hela familjen tycker att det är kul att bli fotograferade. Målet är att mina bilder ska kännas naturliga och vara fyllda med glädje, bus och kärlek.

Era minnen

Jag fotograferar nästan alltid utomhus eftersom det då blir enkelt att busa och leka tillsammans. Det blir såklart foton på varje barn för sig och massor av charmiga syskonbilder och framför allt tar jag många bilder på er familj tillsammans. Även om ni kanske inte tänker på det idag så är det just bilderna på hela familjen som kommer vara viktigast för era barn i framtiden.

Och ärligt talat, de där dagarna när ungarna bara kivas och man funderar på om man ska lägga ut dem på Blocket, så är det underbart att ha bilder på väggen som visar syskonen eller hela familjen som skrattar tillsammans. Då kan man snegla på de där tavlorna och känna att vi faktiskt älskar varandra mest av allt.

Se till att även du får er kärlek på bild. Och njut av den bilden av er kärlek och er familj varje dag.

Kika gärna in i mitt bildgalleri för att se bilder från tidigare fotograferingar av barn och familjer.

Hur går en familjefotografering till?

1. Bokning

När ni bestämt er för att ni också vill ha bilder på familjen så hör ni genast av er till mig på info@victoriahenriksson.se för att boka in en tid för er fotografering. Berätta gärna lite om er själva i ert mejl.

2. Förberedelser

Därefter hörs vi av via mejl eller telefon för att planera er fotografering. Jag kommer att vara lite nyfiken på er familj – vad ni tycker om att göra, hur gamla barnen är, osv. Allt för att fotograferingen ska bli så bra som möjligt. Jag ger er även bra tips att tänka på inför fotograferingen.

3. Fotografering

När det är dags för er familjefotografering ses vi på en plats i Mariefred eller Strängnäs som ni har valt ut eller som jag har tipsat om – och så busar vi såklart och har kul tillsammans. En fotografering brukar ta cirka 45-60 minuter.

4. Bildvisning

Ungefär två veckor senare får ni se era bilder under en personlig bildvisning. Jag hjälper er att välja ut de allra bästa bilderna från fotograferingen. Sedan tittar vi på vad ni vill göra med era favoritbilder.

Vill ni ha fotoböcker? Jag fixar layouten! Vill ni ha fina tavlor att pryda ert hem med? I så fall får ni olika skissexempel på hur bilderna skulle se ut som tavlor hemma på er vägg. Självklart kan ni även beställa bilderna som digitala filer.

Vad kostar det?

Fotograferingsavgiften är 1000 kronor. Avgiften betalas i samband med bokning.

I fotograferingsavgiften ingår även en bildvisning. På bildvisningen väljer ni vilka bilder ni vill beställa. Jag hjälper er att plocka ut de bästa bilderna och sedan tittar vi på vad ni vill göra med era favoritbilder. Jag visar er hur era bilder kan kombineras och hur de skulle se ut på som tavlor på era väggar eller i en fotobok.

De flesta av mina kunder väljer att köpa en eller flera fotoprodukter kombinerat med digitala bilder.

Prisexempel:
Tavlor från 1000 kronor.
Fotobok med linneomslag 2600 kronor.
10 högupplösta digitala bilder 2500 kronor.


Tavlor
Det är klart era bilder ska sitta på väggen! Köp färdiginramat av mig så slipper ni besväret med att förstora och hitta en snygg ram med rätt mått. Eller så struntar ni i ram och väljer ni den moderna och stilrena tavlan “art plate” (ursnygga träplattor!).
fotograf fotobok
Fotoböcker
Samla era familjeminnen i en vacker fotobok som jag layoutar för er. Layflat-uppslag och linneomslag i valfri färg. Fotoboken trycks på proffs-labb och tillverkningen av boken görs sedan för hand.
fotograf digitala bilder
Digitala bilder
Vill ni använda bilderna till mer? Köp dem som högupplösta digitala filer. Bilderna levereras i såväl färg som svartvitt.

Boka er familjefotografering

Är ni intresserade av en fotografering? Vad kul! Skicka ett mejl till info@victoriahenriksson.se och berätta lite om er familj!

© 2018 VICTORIA HENRIKSSON

Familjefotograf i Mariefred / Strängnäs