fbpx

Jag fotar familjeporträtt utomhus året runt – vår, sommar, höst och vinter. Och alla årstider har sin charm, men under de senaste åren har en årstid varit lite mer populär än de andra hos mig – och det är hösten.

Här är tre fördelar med familjeporträtt en höstdag!

1. De vackra färgerna i naturen

Om ni älskar färger så är hösten verkligen den perfekta årstiden för er familjefotografering. Jag fotograferar ofta i Hjorthagen utanför Mariefred och där brukar vara otroligt vackert.

2. Mysiga kläder

Visst är höstmodet lite extra mysigt? Höstkläder är bekväma att busa i och minst lika härliga att mysa i under en fotografering. Dessutom har mycket av kläderna jordnära och varma toner som blir väldigt fint på bild.

3. Ljuset!

Nu behöver man inte gå upp tidigt tidigt eller vänta till sent på kvällen för att få det härligt mjuka ljuset. Höstljuset är perfekt att fotografera i! Och höstluften är verkligen härligt krispig.

Det var några fördelar med att fotografera familjen under hösten. Läs gärna mer om mina familjefotograferingar. Eller hör gärna av dig om du vill boka in din familjefotografering!

Ps. Funderar du på hur vi gör om det regnar? Om det regnar eller om vädret är så dåligt att det försämrar möjligheterna till bra bilder flyttar vi självklart er fotografering till ett nytt datum. 

DELA GÄRNA!
KOMMENTARER

© 2019 VICTORIA HENRIKSSON