fbpx

Företagsfotograf i Strängnäs / Mariefred

Behöver ditt företag bilder av er verksamhet till hemsida, sociala medier eller annat marknadsföringsmaterial? Eller söker ni kanske efter en fotograf som kan ta bra porträtt av er personal?

Min specialitet är att ta naturliga och avslappnade bilder – även på dem som vanligtvis brukar tycka att det är jobbigt att bli fotograferade.

Innan fotograferingen hjälper jag er att formulera vilken känsla och vilka budskap ni vill få fram med era nya bilder. Ni får berätta lite om er själva och sedan planerar vi tillsammans vad bilderna ska förmedla. Med många års erfarenhet från anställningar på olika kommunikationsavdelningar och att vara den som beställer bilder så har jag stor vana av att formulera vilket innehåll och känsla bilderna ska ha.

Jag utgår från Mariefred och tar fotouppdrag i hela Sörmland och i Stockholm. Är ni intresserade av en fotografering? Skicka genast ett mejl till hej@victoriahenriksson.se och berätta om ert företag och vilka behov ni har, så återkommer jag med en offert.

Bilder av er verksamhet

Har ni svårt att hitta bra och passande bilder att använda på hemsida, sociala medier eller i andra marknadsföringskanaler? Ibland räcker det inte med bilder från en bildbyrå utan det behövs bilder som är tagna särskilt för ert företag.

Bra bilder förstärker budskapet om er verksamhet och stärker ert varumärke. Jag hjälper er att fotografera bilder som berättar om ert företag, er verksamhet och era värderingar.

Porträtt av dig eller din personal

Letar ni efter en fotograf som kan ta naturliga, avslappnade porträtt av er personal? Jag kommer till er och tar era nya personalporträtt på er arbetsplats eller på en annan väl utvald plats.

Och oroa er inte för att ni “aldrig blir bra på kort”. Jag ser till att fotograferingen känns bekväm och att bilderna tar fram era bästa sidor!

Boka er fotografering

Är ni intresserade av en fotografering? Vad kul! Skicka ett mejl till hej@victoriahenriksson.se och berätta om ert företag och vilka bilder ni behöver, så återkommer jag med en offert.

© 2021 VICTORIA HENRIKSSON

Företagsfotograf i Mariefred/Strängnäs