fbpx
foretagsfotograf-strangnas
foretagsfotograf-mariefred-1
personal-branding-2
foretagsfotograf-strangnas-1
foretagsfotografering-strangnas
foretagsfotografering-mariefred

Företagsfotograf i Strängnäs / Mariefred

Jag hjälper företagare som vill ha avslappnade och naturliga företagsporträtt och personal branding-foton att använda på webb, sociala medier och i andra kommunikationskanaler.

Behöver du också nya bilder? Hör genast av dig så planerar vi tillsammans din fotografering, samt vilken känsla och vilka budskap du vill få fram med dina nya bilder. Och oroa dig inte för att du ”aldrig blir bra på kort”. Jag ser till att fotograferingen känns bekväm och att bilderna tar fram dina bästa sidor!

Hur går det till?

1. Bokning

När du bestämt dig för att du vill ha nya företagsporträtt så hör du genast av dig till mig! Mejla mig på hej@victoriahenriksson.se eller fyll i mitt kontaktformulär (berätta gärna lite om dig och ditt företag) så återkommer jag med priser och mer information.

2. Förberedelser

Innan fotograferingen hjälper jag dig att formulera vilken känsla och vilka budskap du vill få fram med dina nya bilder. Du får berätta lite om dig och ditt företag och sedan planerar vi tillsammans vilka bilder du behöver och vad bilderna ska förmedla. Kanske behöver du enbart porträtt eller så har även nytta av bilder som visar dig in action när du utför ditt arbete.

3. Fotografering

Hur lång tid vi bokar för fotograferingen beror på hur många olika bilder du behöver och hur många olika miljöer vi ska fotografera i. Platsen för fotograferingen väljer vi tillsammans. Vi kan välja en plats utomhus i en miljö som passar ditt varumärke, men vi kan också fotografera dig på ditt kontor eller en annan arbetsplats.

4. Beställning

Några dagar efter fotograferingen får du se dina bilder i ett webbgalleri och där väljer du hur många bilder du vill köpa som digitala filer. Bilderna levereras som såväl högupplösta som webbanpassade bildfiler. I priset ingår fri användningsrätt utan tidbegränsning.

Boka din fotografering

Är du intresserad av en fotografering? Vad kul! Skicka ett mejl till hej@victoriahenriksson.se eller fyll i mitt kontaktformulär så återkommer jag med priser och mer information. Berätta gärna om dig och ditt företag.

© 2021 VICTORIA HENRIKSSON

Företagsfotograf i Mariefred/Strängnäs