Företagsfotograf

Naturliga & äkta bilder för ditt företag

Mobilbilder och selfies i all ära, men ibland behövs det mer än så. Jag hjälper dig som är företagare med professionella bilder som ger den rätta känslan av dig och ditt företag. Och oroa dig inte för att du ”aldrig blir bra på kort”. Jag ser till att fotograferingen blir avslappnad och att du kommer att bli nöjd med dina bilder.

Bilder som berättar om dig och ditt företag

Med utgångspunkt i ditt varumärke formulerar vi tillsammans vilken typ av bilder du behöver, samt vilken känsla och vilka budskap bilderna ska förmedla. Kanske behöver du enbart porträttbilder eller så har du även nytta av bilder som visar din verksamhet och ditt arbete.

Tänk så skönt att ha många bra bilder att välja emellan när du vill berätta om ditt företag i dina sociala kanaler, på din webbplats eller i dina andra kommunikationskanaler!

Företagsfotograf i Mariefred
Porträttfotograf för företag
Företagsfotografering i Mariefred

Hur går en fotografering till?

1. Bokning

Är det dags att ta nya företagsbilder? Kontakta mig på hej@victoriahenriksson.se eller fyll i mitt kontaktformulär så återkommer jag med priser och mer information.

2. Förberedelser

Därefter kommer du att få berätta mer om dig och ditt företag. Med utgångspunkt från din verksamhet och ditt varumärke formulerar vi tillsammans vilka bilder du behöver och vad du vill att de ska förmedla.

3. Fotografering

Hur lång tid vi bokar för fotograferingen beror på vilka bilder du behöver och hur många olika miljöer vi ska fotografera i. Vi kan till exempel fotografera porträtt utomhus i en miljö som passar ditt varumärke, men vi kan också fotografera dig ”in action” på din arbetsplats.

4. Beställning

Ungefär en vecka efter fotograferingen får du se dina bilder i ett webbgalleri och där väljer du vilka bilder du vill beställa. Bilderna levereras som både högupplösta och webbanpassade bildfiler. 

Redaktionella uppdrag
Företagsporträtt
Företagsfotografering i Strängnäs
Fotografera verksamhetsbilder

Vad kostar det?

Jag erbjuder flera olika bildpaket. Kontakta mig för priser och mer information!

Jag är intresserad av en företagsfotografering!

Mina kontaktuppgifter:
Meddelande:
Jag behöver...