Fotograf i Strängnäs

Familjefotograf

Familjebilder med glädje, bus och kärlek

När jag är er familjefotograf skippar vi stela uppställningar och framtvingade leenden. Istället gör jag er familjefotografering till en stund med både mys och bus så att hela familjen tycker att det är kul att bli fotograferade. Tänk så många härliga bilder det kommer att bli på er tillsammans!

Era familjeminnen

Under en fotografering tar jag såklart enskilda porträtt på barnen och många charmiga syskonbilder, men framför allt fotograferar jag er familj tillsammans. Även om du kanske inte tänker på det idag, så är det alldeles säkert bilderna på er familj som kommer vara viktigast för dina barn i framtiden.

Och ärligt talat, de där dagarna när ungarna bara kivas och man funderar på om man kanske skulle lägga ut dem under ”bortskänkes”, så är det underbart att ha bilder på väggen som visar syskonen eller hela familjen som skrattar tillsammans. Då kan man snegla på de där tavlorna och känna att vi faktiskt älskar varandra mest av allt.

Familj fotograferad i Mariefred
Familjefotografering Mariefred
Familjefotograf Mariefred
Familjefotografering i Mariefred på vintern
Familj i Mariefred
Fotografering av barn i Mariefred
Fotografering i Mariefred på vintern
Syskonfotografering i Mariefred

Hur går en fotografering till?

1. Bokning

När du har bestämt dig för att du vill ha bilder på familjen hör du genast av dig till mig! Mejla hej@victoriahenriksson.se eller fyll i mitt kontaktformulär så återkommer jag med lediga tider.

2. Förberedelser

I nästa steg kommer jag att vara nyfiken på din familj – vad ni tycker om att göra, hur gamla barnen är, osv… Allt för att fotograferingen ska bli så bra som möjligt. Jag ger dig även några tips att tänka på inför fotograferingen.

3. Fotografering

När det är dags för er fotografering ses vi på en plats i Mariefred eller Strängnäs som ni har valt ut eller som jag har tipsat om – och så har vi kul tillsammans! En fotografering tar ungefär 45-60 minuter.

4. Beställning

Inom två veckor får du se bilder från fotograferingen i ett webbgalleri. Där väljer du vilka bilder du vill beställa och om du vill köpa dem som digitala filer och/eller som tavlor.

Fotografering på våren
Mamma och barn
Syskon fotografering
Familj i vinterlandskap
Fotografera barn i Mariefred
Pappa och barn
Mysig fotografering
Familjfotograf Mariefred

Vad kostar det?

Fotograferingsavgiften är 1000 kronor. Du betalar avgiften i förskott i samband med din bokning. 

Efter fotograferingen väljer du vilka bilder du vill beställa och om du vill köpa bilderna som digitala filer och/eller tavlor. De flesta av mina kunder väljer att beställa både tavlor och digitala bilder.

Prisexempel:
Tavlor, från 1800 kronor.
Digitala bilder, från 2900 kronor.

Kontakta mig för fullständig prislista.

Inspiration & tips

Ta del av mitt månadsbrev för att få inspiration och tips om hur du kan ta fina bilder på dina barn.

Jag är intresserad av en familjefotografering!

Mina kontaktuppgifter:
Meddelande:
Vi blir helst fotograferade...