fbpx

Kontakt

fotograf strängnäs mariefred Victoria henriksson
Hej! Jag heter Victoria Henriksson. Bilden ovan föreställer mig och min familj. En av flera härliga bilder på min familj tagna av fotografen Juliana Wiklund. Jag älskar att ha bilder på min familj tillsammans. Flera av bilderna sitter på väggen så jag alltid ser dem och de där dagarna när ungarna är heeelt omöjliga (jo, sånt händer) kan jag titta på fotona på oss och tänka på att vi faktiskt älskar varandra mest av allt.

Se till att du också får er kärlek och glädje på bild. Och njut av bilderna av er varje dag.

Fotograf i Mariefred/Strängnäs – och resten av Sörmland…

Jag bor i Mariefred och tar uppdrag som bröllopsfotograf i hela Sörmland. Familjefotograferingar och bebisfotograferingar gör jag främst i närheten av Mariefred/Strängnäs.

Är du intresserad av en fotografering? Vad kul!

Skicka ett mejl till hej@victoriahenriksson.se eller fyll i kontaktformuläret här nedanför. Berätta gärna lite om er själva. Och glöm inte att skriva datum och plats för bröllopet om det gäller en bröllopsfotografering.

Vi hörs!
Victoria

 

© 2020 VICTORIA HENRIKSSON