fbpx

Kontakt

fotograf strängnäs mariefred Victoria henriksson
Hej! Jag heter Victoria Henriksson. Bilden ovan föreställer mig och min familj. En av flera härliga bilder på min familj tagna av fotografen Juliana Wiklund. Jag älskar att ha bilderna på oss tillsammans. Flera av bilderna sitter på väggen så jag alltid ser dem och de där dagarna när ungarna är heeelt omöjliga (jo, sånt händer) kan jag titta på fotona på oss och tänka på att vi faktiskt älskar varandra mest av allt.

Se till att du också får er kärlek och glädje på bild. Och njut av bilderna av er varje dag.

Mina bilder

Jag är specialiserad på att fotografera familjer och bröllopspar. När jag fotograferar blir det inga stela uppställningar och framtvingade leenden. Målet är att mina bilder ska kännas naturliga och vara fyllda med glädjebus och kärlek.

Kika runt på min hemsida för att se fler av mina bilder. Kolla på mina uppdrag som bröllopsfotograf i Sörmland eller på bilder från mina olika familjefotograferingar i Strängnäs/Mariefred.

Eller följ mig på Facebook (facebook.com/fotografvictoriahenriksson) eller på Instagram (instagram.com/fotografvictoria).

Fotograf i Mariefred/Strängnäs – och resten av Sörmland…

Jag bor i Mariefred och tar uppdrag som bröllopsfotograf i Sörmland och i Stockholmsområdet. Familjefotograferingar gör jag främst i närheten av Mariefred/Strängnäs.

Är du intresserad av en fotografering? Vad kul! Skicka ett mejl till hej@victoriahenriksson.se. Berätta gärna lite om er själva i mejlet. Och glöm inte att skriva datum för bröllopet om det gäller en bröllopsfotografering.

Vi hörs!
Victoria

© 2018 VICTORIA HENRIKSSON