fbpx
nyföddfotografering strängnäs mariefred
bebisfotograf Strängnäs
nyföddfotografering mariefred
nyföddfotograf strangnäs mariefred
bebisfotografering strängnäs mariefred

Nyfödd- och bebisfotograf i Mariefred / Strängnäs

Väntar ni barn? Eller har ni nyligen fått er bebis? Missa inte att få bilder på er första tid ihop. Boka en nyföddfotografering så kommer jag till hem till er och fotograferar er med er nya lilla familjemedlem. Bilderna på er kommer att vara fyllda av närhet, glädje och kärlek.

Er första tid ihop

Jag förstår att ni helst vill ta det lugnt hemma den första tiden. Just därför kommer jag till ert hem och fotograferar er familj i lugn och ro. Jag tar såklart flera bilder på er lilla bebis, men framför allt fotograferar jag er föräldrar med er bebis och hela familjen tillsammans. Om bebisen har äldre syskon får såklart även de vara med och mysa.

Den där första tiden kommer gå rasande fort. Tänk vad fint att kunna ta fram bilder på er tillsammans och minnas tillbaka.

Hur går en nyföddfotografering till?

1. Bokning

När ni har bestämt er för att ni också vill ha bilder med er lilla bebis så mejlar ni till hej@victoriahenriksson.se eller fyller i mitt kontaktformulär. Sedan återkommer jag med förslag på tider för er fotografering. Boka gärna en tid under barnets första månad om ni vill att bebisen ska vara riktigt liten på bilderna, men självklart går det även bra senare.

2. Förberedelser

Därefter hörs vi av via mejl eller telefon för att planera er fotografering. Eftersom fotograferingen kommer ske i ert hem kommer jag till exempel att vara lite nyfiken på hur ni bor. Jag ger er även tips att tänka på inför fotograferingen.

3. Fotografering

När det är dags för er nyföddfotografering kommer jag hem till er. Jag brukar avsätta två timmar till fotograferingen så det finns tid för såväl mat- som blöjpauser. Under fotograferingen får ni mysa och gosa med er nya familjemedlem i lugn och ro medan jag fotograferar.

4. Beställning

Ungefär två veckor senare får ni se era bilder. Nu under Corona-tider har jag valt att inte erbjuda bildvisningar, utan ni får istället se bilderna ni kan välja emellan i ett webbgalleri. Om ni är intresserade av tavlor får ni skissexempel på hur bilderna skulle se ut som tavlor hemma på er vägg. Och om ni önskar en fotobok så gör jag förslag på layout! Självklart kan ni även beställa bilderna som digitala filer.

Vad kostar det?

Fotograferingsavgiften är 1500 kronor. Avgiften betalas i samband med bokning. I fotograferingsavgiften ingår två timmars fotografering och min resa hem till er.

Efter fotograferingen väljer ni vilka bilder ni vill beställa och om ni vill köpa bilderna som digitala filer och/eller fotoprodukter. De flesta av mina kunder väljer att beställa tavlor kombinerat med digitala bilder.

Prisexempel: Högupplösta digitala bilder, från 2900 kronor. Tavlor, från 1500 kronor. Fotobok med linneomslag 3900 kronor.

Tavlor Det är klart era bilder ska sitta på väggen! Köp färdiginramat av mig så slipper ni besväret med att förstora och hitta en snygg ram med rätt mått. Eller så struntar ni i ram och väljer den stilrena tavlan “art plate” (ursnygga träplattor!).
fotograf fotobok Fotoböcker Samla era familjeminnen i en vacker fotobok som jag layoutar för er. Layflat-uppslag och linneomslag i valfri färg. Fotoboken trycks på proffs-labb och tillverkningen av boken görs för hand.
fotograf digitala bilder Digitala bilder Vill ni använda bilderna till mer? Köp dem som högupplösta digitala filer.

Boka er nyföddfotografering

Är ni intresserade av en fotografering med er bebis? Vad kul! Skicka ett mejl till hej@victoriahenriksson.se eller fyll i mitt kontaktformulär. Berätta gärna lite om er familj.

© 2021 VICTORIA HENRIKSSON

Nyföddfotograf i Mariefred / Strängnäs